Schiuuuuckh

Jag vart sjuk idag. Tror jag, för de var nog såhär de kändes. Rätt lugnt, jag kan fortfarande vara trevlig i telefon. De är ett bra tecken. Tänkte dock att jag skulle kontakta Paloma för en lägenhetsbesiktning, hehe... Sånt är ju alltid uppiggande! 

Sättördeij.

Lördag. Skolflickan vaknade 06.55. Varför blir de så när man får ta sovmorgon? Lillasyster vaknade dock lite tidigare, men jag gjorde trots hennes pigga uppsyn ett tappert försök att låtsas sova för att hon kanske åxå skulle slappna av och somna om, men icke. Inte när storasyster kommer å kryper ner i sängen. Nu är de fullt ös. Ska mixa en sån där morgondrink till min å Wilma, hon ville dock ha utan kanel idag, så världens bästa mamma får lösa de, såklart.

Gomorgon.

Torsdag utan soppa

Idag när jag skulle lämna av Wilma i skolan så bestämde jag mig för att stanna ett tag å kolla läget. Satt i klassrummet en sväng å lyssnade på lite saga, å sen kollade jag när barnen skulle rita. Sen var de rast, å då cyklade jag hem igen. Wilma hade velat att jag skulle stanna längre, men jag var tvungen att fara hem å käka. Appropå mat, barnen skulle få kycklinglasagne med soltorkade tomater i skolan idag. Vadå lyx? Här hemma får man på sin höjd en omelett. Eller, får å får, det man orkar tillaga. :D

Fick f.ö. höra att Freya är lik mig idag, hur ofta hör man de? :D Alltid skoj, tack Krister


Här tyckte Fröken Johansson att hon skulle bestiga matstolen. Det är en av favvosysslorna.

Nu måste klätterapan sova, de tycker nog både mamma, pappa å Oryx som inte får ha sin mat ifred.

Hår.

Skulle behöva ett gäng tips på frisyr till mig själv, gärna färg framför allt. Jag har som fastnat lite där. Hjälp..?

Slut-station, på svenska. Inte på engelska.

Nu har jag begett mig hemifrån för att slippa städa. Ja, för om de är stökigt hemma så städar man fast man inte vill, om man är hemma alltså. Så jag har gjort de lite svårt för mig genom att inte vara hemma. Å jag lovar, jag har de myyyycke trevligare här hos Desire än vad jag hade haft hemma i mitt stök. Här är de inte bara städat, de är lugnt å inte så ensamt heller. På samma gång? Jepps. För jag slipper stressa över att de ser förjävligt ut hemma. Jag tar tag i de sen. Men just nu finns de viktigare saker att göra. Å va är de? Ja, fantisera lite om framtiden t.ex. I slutändan så är de nog viktigast att man mår bra, å hur man sen tar sig dit till "slutändan", de är nog mindre viktigt. Men sen får man väl hoppas att man kan stanna i Slutändan så länge som möjligt, för vem tycker inte om att må bra?

..."Å vi e AIK"...



Tänkte bara slänga in en bild jag lånat från http://www.blackarmy.se föreställande min kärlek å hans vän när dom hade den äran att gästa Lokalen innan match mot BP den 8/8 2010. Puss på dig, Matte.

Söndag+kaffe.

Sådär, då har man både anlänt å landat här i Nynäshamn. Skitväder har vi, tyvärr, men vi får väl hålla tummarna för att solen väljer att visa sig NÅN dag iaf.

Söndag idag. Lång dag har de varit, har inte gjort nå vettigt. En liten promenad å massa kaffedrickande, plus trevliga diskussioner med "grannen".

Kaffe är rätt gott... Imorn äre måndag, å vi ska väl förhoppningsvis hitta på nå skoj, skulle vara kul att komma ut å göra nåt.. . Har fått ont i min vänstra vad, vete fan varför. Det gör att jag inte kan gå vanligt, för att.. Ja, det gör ont, helt enkelt. Jävligt irriterande, hoppas att de går över, jag vill hellst undvika att amputera, för jag behöver mitt ben. *håller tummarna*

Nu invänta min lilla gnagare som vann mot BP idag. Grattis. Älskar dig.

Den sista måltiden. Utan mat.

Nu är de såhär, att vi ska snart åka iväg på semester. Det är inte alla förunnat med semester, så jag är lite extra glad. Känns sjukt kul att de faktiskt blev att åka. Härligt. Hoppas på bra väder iaf NÅN dag, men ska de inte vara bättre väder söderut, så är de väl?

Var ut på thairesturangen idag, med min Pernilla, ååh va god mat dom hade idag. Friterade crabsticks bl.a. å nej, de låter inte gott, men jag blev positivt överraskad ska jag säga!

Var även en sväng förbi Kupan å fyndade en väska, mycke bra. Bolaget å shoppade röd saft. Konsum å shoppade choklad. Borde kanske ta en bit?

Har packat färdigt allt som ska med. Typ. Skorna ligger i hallen å väntar ännu, men de är ju lugnt. Sen ska jag hänga lite tvätt. Matte som ska köra hela vägen, ligger å sover. Jag är ju lite handikappad, har ju inget körkort, så han kär hela vägen, vilken kille jag har, å liiiite kär jag är i honom, haha!

Nej, nu sista rycket, så kan man slappna av sen. :P

Puss.

Hårmååner.

Håller på att flytta runt möbler. Så de ska funka bättre. Fan att man vart kvinna, hålla på å svammla med möbleringar hela jäkla tiden. Men, de är väl så att man har för lite å göra...

Fast lite kul är de ju åxå.

RSS 2.0