En sån där återblick.

Nu var det ett tag sen jag uppdaterade. Har väl varit upptagen. :P

Helgen spenderades i Luleå utan barn. Fredagen innebar avfärd söderut. Bord på Allstar var bokat, så kvällen spenderades där i goda vänners sällskap, mycke trevligt om nån frågar mig. Lördagen gick i shoppingens tecken, spenderade en liten summa pengar, men fick rätt mycke för de, jag gillar REA. Lagade och åt middag tillsammans med lillebror Ola + sambo Emelie, mycket gott. Söndagen spenderades på Nordkalottens hotell och konferens. Vi skulle komma att bli sminkade och fotograferade i 200 km/h, för att sedan få sålla bort de flesta av bilderna, å sen gå hem utan bilder pga priset. Visst var de en rolig upplevelse, men jag hade aldrig betalat för detta. 6 timmar tog de, hela söndagen alltså, som även var alla hjärtans dag. I år firades de alltså ingen kärlek i vårat hus. Satans jävla TheStudio. Nå, sminkösen min var trevlig iaf, fotografen däremot skulle behövt dra pinnen ur röven, otrevligare kärring kan vara svår att hitta.

I måndags var jag på min första praktik-dag hos Joel's mat och catering. Trivs som fisken i vattnet, inte helt oväntat. Där kommer jag vara 4 timmar om dagen i 3 månades, känns bra.

Nu i helg ska de ju spelar hockey här i Pajala, på naturis på älven, låter lagom spännande va? Jag ska gå å kolla på en av matcherna då min käre sambo ska vara med. Jag är verkligen glad för hans skull, men eftersom jag inte är sådär överdrivet intresserad av hockey så blir det nog den enda matchen jag går på.

Nu håller jag på med tvätten. Maskinen i källaren jobbar för fullt, å jag ska ta tag i en av de 892655479 st högarna med ren tvätt som väntat på mig. Hatar tvätt, å ändå köper man bara mer å mer. Märkligt.


*

Om jag bara kunde få fly bort dom där 400 milen? Voivoi.

RSS 2.0