Bättre sent än aldrig?

Om man efter mindre än en månad inte kommer ihåg att uppdatera sin blogg, ska man då ha en? Nej, men om jag ska vara ärlig, så är de ju roligt, men eftersom vi har saknat internet ett tag nu, så har de vart svårt att uppdatera.
Nu Sitter jag i Luleå hos min syster + sambo, jag å Freya kom hit igår, å ska spendera ytterligare 2 nätter här, skönt. Helt appropå ingenting så kom jag på en grej som är irriterande; att det ska kosta pengar att kissa på offentliga toaletter. Vad har man för val? Det är ju mot lagen att kissa ute bland folk. Jävligt dåligt dedär.
Nu ska vi klä på oss å åka ut bland lumpar och troll. Trevlig helg!

Hårtbröd.

Sitter hos mamma, hon käkar ICA-handlarnas hårtbröd med kaviar, "dubbelmacka", å doppar den i mjölk. Vanligtvis så doppar hon i vatten, men nu hade hon mjölk hemma, så hon lyxade till de helt enkelt. Sådär, nu vet ni varför jag är som jag är. :)

Har fikat lite här, druckit te, pratat. Ungarna leker, å Oryx nosar stackars Ayla i rumpan. Inte lätt å vara mogen kvinna bland småpojkar som mer eller mindre just kommit in i puberteten.

Vi har tydligen införskaffat oss 2 "nya" telefoner. Inte ens stöldgods. Ska bli spännande att prova, men frågan återstår, vill jag överge min SE810i för en nyare skönhet?

Kalender

Idag är de typ... Tisdag? Stört att man virrat bort sig bland alla helgdagar totalt, likadant varje år. Freya har lärt sig att röja järnet, hon tar sig lite hit å dit med hjälp av backväxeln, rullar runt å sitter på knä när tillfälle ges, dock med stöd, nån jävla superunge är hon ju trotsallt inte. :) Funderar dessutom över ifall hon håller på att få tand 3+4, det är ett jävla gnäll på kvällarna, å igår höll hon på att tugga i sig farsans hand. Ett tecken på tänder om du frågar mig.

Å när Freya skaffar sig tänder, ja då tappar Wilma sina! Hon har tappat 2 st hittills, å nr 3+4 är då i hennes fall lösa. Kommer till mig ibland å säger "mamma, jag vred om min tand som en nyckel". Härligt. Tur att man inte är känslig. :) Dessutom fick jag en egengjord "nästan 1 veckas-kalender" av Wilma. Hon har tagit ett A4:a, tejpat fast 3 turkosa hjärtan med siffrorna 1, 2 å 3 på, å sen 3 lila hjärtan med siffrorna 4, 5 å 6 på. Under varje hjärta har hon skrivit saker. Såhär står de:

1. JAG ELSKAR DEJ 
2. TILL MAMMA FRÅN WILMA
3. TiLL MAMMA FRÅN FREJA
4. MAST
5. DE JÖ JAG ÄLSKAR ÅKSÅ PAPPA
6. VARFÖR SKAB VA PÅ DOP

Jag fattar inte allt, men de är nog inte meningen heller. Nu ska jag gå å käka nåt, tror jag. 

Första inlägget 2010Tänkte bjuda på en bild på lillskiten, hon kommer upp på knä nu å står å gungar, kastar sig handlöst framåt ibland för att kyssa-skalla-bli skallad av golvet. Hon är duktig. Inte så smart alla gånger, men man behöver ju inte vara smart för att vara stark. :) God fortsättning på er!

RSS 2.0