Utbildning!

Jo just de, ja... Jag är på praktik. I Luleå. Å jag har det så himla bra, det är helt sjukt.
Hoppas bara på att dehär kan fortsätta, å de roliga är att jag har lärt mig massor med saker i 2 dagar nu, å det är jävligt roligt att lära sig!
Hoff. Nu ska jag äta klart min supergoda fiskgratäng å kolla lite TV i soffan.
Pusspuss

Utlottning hos Nästet's blog-shop!

Jepps! Hittade en utlottning hos en av mina favvobloggar, Nästet! Lotten som står bakom bloggen Nästet är en riktigt pysslig kvinna som gillar färg å form å framhäver det genom inredning, målning, sömnad m.m.
Nu lottar hon ut en sån här söt liten sak. Klicka HÄR för att komma till blog-shopen å utlottningen å var med å tävla du åxå!
Om du vill läsa Lottens blogg, så kan du klicka HÄR å kika in hos henne å låta dig bli inspirerad.

Nerver av stål

Men shiiiit, snart är det dags. :D
Jag är MYCKET nervös, å spänd å.. Ja, allt sånt där, fast på ett bra sätt såklart!
Av denna vistelse borta från barn å finaste mannen i världen hoppas jag framförallt att jag hinner tanka tillräckligt med ny energi, för då kan det ju bara inte bli sämre! :D
Har vaknat kl 05:47 idag, helt av mig själv. Har käkat frukost å sitter nu å väntar på att få traska iväg.
Jag satt f.ö. å ritade lite igår. Min syster ska tagga sig, igen, å ville ha en speciell figur. Jag tycker att jag lyckades hyffsat bra med tanke på att jag gjorde det på frihand å dessutom med bläckpenna.
Det kanske bor en liten konstnär i mig fortfarande, trotsallt. Å att teckna är roligt. Det borde jag göra oftare, helt klart.
Nu ska jag re-loada med te. Heippa!

Smör

Nu behöver jag hjälp. Jag skulle behöva massa julklappstips! Mina 2 små brudar ska ha julklappar å sen så vill jag gärna ge något till mina syskon å mina föräldrar. Bara nåt litet.

Meningen med julklappar är väl ändå att man ska ge något till nån som man tycker om, för att man vill ge, inte för att man måste?! De tycker jag iaf, å så gör jag.
Kanske Matte åxå ska få något? Det återstår att se hur snäll han är... :D

Hade en märklig dröm förra natten. Jag drömde om ett bastu-gäng som huserade i vårt kök istället för i källarn. Det slutade hårt. Jag vet inte varför jag kan drömma såna konstiga saker, det är som på riktigt, fast ändå inte. Jag måste iaf berätta om detta till dom det berör.
Appropå drömmar så drömde jag ju för ett tag sen att jag var å skar sönder grannens däck med en morakniv med gult skaft. DET var en verklig dröm, men jag gjorde de för att jag var sur på nån för något, så det var där de sprack. Sen så var däckena hela, hoff, tur de. Det hade kunnat bli dyrt.

Jag borde gå ut idag. Wilma hade en önskan om att få gå på badhuset, det är nog inte helt omöjligt. Freya vill nog åxå hänga på... Fast Wilma vart ju faktiskt lite snorig imorse... Hm. Ja, nå.

Jag ska slita mig från datorn nu, Freya blev mysig.

Utlottninge hos underbara L a n t l i f!

Nu har jag hittat en utlottning igen, hos Lantlif!

Hon lottar ut ett
STORT paket med lite smått och gott, så kika in hos henne å spana in utlottningen.

Klicka HÄR för att komma till utlottningen!

Jag, för 10 år sen.

Har suttit i soffan å frusit, kollat på "Halv åtta hos mig" och sen dreglat lite på Anders i "Arga snickaren".

Han är ju så jävla bra, ojojoj...



Å titta här... :D



Alltså, folk med den typen av raka sätt är helt klockrent! Å även om det bara skulle vara nåt slags spel från psoducenternas sida för att fånga tittare så har dom då lyckats.
Jag gillar! Hehehe...

Å om nån undrar, JA, idag är jag 13 år eftersom jag håller på å fjantar såhär. Kan ju vara för att jag saknar min egen snickare? :D

Nääääh, nu ska jag gå å sova. Men först, spana in Jennifers blogg, hon är helt underbar på att sprida inspiration. Lite galen är hon ibland åxå, fast på ett bra sätt! Kolla in julkulorna hon gjort om, jag blev så glad när jag såg dom!

De va de. Sova, ohyess!

En lördag i stillhet.

Jag har varit halvt på ranten idag. Vi hälsade på hos Karro med familj, sen gick vi hem och kirrade lite tårtor, sen gick vi tillbaka dit å hälsade på Juha istället för Karro hade flytt fältet. :D Trevligt ändå.

Jag å Freya gick hem vid 19:30-tiden för hon var så trött, min lilla skrutt. Matte å Wilma blev kvar å dom har inte kommit hem ännu heller. Hm, Wilma borde ju komma hem å sova snart, tycker mamma. :D
Hon har föresten städat sitt rum idag. Det är inte helt klart, men det struntar jag i, jag är jättestolt! Hon är så duktig, jag behövde inte ens säga nåt. :)

Kollar "Så mycket bättre" på TV4, ett mycke trevligt program. Jag saknar dock inredningsprogram, det är mycket roligare att titta på. Typ, Anders... :) Mmmm...

Men åh vad härligt det är att bara vara! Det ska jag insupa, "så mycket bättre", liksom...

En av mina favvobloggar - UnderbaraClara



Klicka på bilden för att komma hem till Clara, what at woman, liksom!

Tävling nr. 3 hos piffiga Nordljus!

Jepps, en 3:e tävling! Denna gång från Nordljus som jag nämnde i förra inlägget.

Du kan vinna denna fina skål med innehåll! Tävlingen pågår t.o.m. 25:e november, så se till att vara med!



Fint, eller hur?

Nova Star

Hihi, hittade en till tävling, men denna gång gynnar det mera barnen än mammorna. :D

Det handlar alltså om ett presentkort på kläder från Nova Star för hela 1000 kr!



Så ta chansen! Tävlingen pågår t.o.m 19e november!

Kika in hos Natali å var med å tävla!


Utlottning! I all hast...

Hej idag. Jag hittade en utlottning hos bloggen Lantlif.

Du har möjlighet att vinna:


En superfin tunika från Nordljus.

Eller:


En halsduk å mössa från Nordljus, dock ser man inte mössan på bilden.

Kika bara in på bloggen Lantlif å läs hur du ska göra! Men det är sista dagen idag, så skynda!

Isigt värre.

Idag är det måndag. Ute är de vitt, å KALLT! - 19,9 visar termometern. Jag har inte vågat mig ut än, men jag ska strax leta reda på mina täckbyxor å ta en liten promenad, slut på luft i mig känns det som.

Tänkte ju besöka Kupan i fredags, men dom hade fått för sig att ha stängt, why??! Dom missade allt några kronor i bistånd från mig den dagen, jag var nämligen mäkta inspirerad och sugen på att shoppa begagnat. Deras förlust.
Jag gör ett nytt försök idag.

Det blev även offentligt att jag inte kommer att medverka i årets trettonrevy. Inte som planerat iaf. Lite trist, men man får göra de bästa av saken. Tur att folk är förstående iaf, det kan nämligen vara ganska sällsynt.

För övrigt så är jag lite off idag, typ "sjuk-off". Kanske ska kurera lite, har ju inte haft en stund för mig själv på 1 vecka, så man kanske skulle passa på att sova lite? Ska se om jag klarar av det, brukar ha för mycke myror i brallan för att kunna sova bort en hel dag.

Men, först en promenad.

Äppel-päppel-piron-paron.

Nu sitter alltså min tapet uppe.


Miljöbild från Boråstapeter


Jag ska som sagt fota å lägga upp bilder så fort jag bara kan. Först måste jag sätta upp lite tavlor å sånt. Iofs så gillar jag min nya tapet såpass mycket så jag hade klarat mig utan tavlor, men mitt älghorn ska jag iaf sätta upp, för det är HÄFTIGT! En matta ska jag väl kanske åxå införskaffa, eller ska jag månne "tag vad jag haver"?
Det ska ju vara en matta som passar i ett hem med både djur, barn å slarviga vuxna. Trasmattor är ju lätta att tvätta iaf...

Ska fundera ett tag.

Jag å Wilma tyckte att vi skulle ta tillvara på ett gäng äpplen som höll på att mjukna, så vi bakade äppel-smulpaj och muffins med kaneläpplen och vaniljkräm. Säkert gott.
Jag ska nog föra ett muffin till Pamela, jag tror att hon blir glad då.

Wilma ska på kalas hos Tekla kl 14, jag har ringt "Taxi-Ola" så han är här nu å umgås. Han är en fin kille tycker jag, å de är ju bra. Fast han gillar inte äppelpaj, de är ju lite konstigt.

Vem fan ska då äta äppelpaj??

I did it!

Nu sitter tapeten på plats, hoppas den är kvar imorn när jag vaknar. OM den är de, så älskar jag verkligen mig själv. Kvinnor kan, för fan! :D

Bild kommer efter total-pimpning, å när fröken Pamela har lånat klart kameran. Höhö...

Nu ska jag totaldäcka. Puss


Inspiration

Jag sitter å surfar runt lite, söker efter inspiration till mitt vardagsrum. Jag har tyvärr hittat massor med ideer som jag vill göra något med, men man kan ju inte göra allt. Måste sansa mig lite, tror jag.
Jag har iaf spacklat, ska slipa på ett tag, måste bara röja undan lite saker först så jag kommer fram med dammsugaren, man ids ju inte ha en Freya som släpar runt på slipdammet i hela huset. :D

Sen har jag hämtat lim idag åxå, så kanske, kanske kommer de upp nån våd idag. Det är ju tydligen de som är superbra med Easy Up, att man kan göra bara lite.. Fast nu när jag tänker efter så kan man ju göra de med vanliga tapeter åxå.. Hm.
Nå, hur som hellst. :)

Jag ska även fräscha upp ungarnas leksakskök, det är lite skabbigt. Hittade det dock på Kupan för 30 kr, så jag klagar INTE, för sånt är ju svindyrt att köpa nytt.
Jag kanske anstränger mig å knäpper en bild eller 2, fast just nu har Pamela lånat min kamera. :P

Jag skriver "jag" väldigt ofta. :D

Snart kommer min Wilma hem från sin semester som hon varit på med hennes mommo, gammelmommo å morbror, å gammelmoster. Oj, va gammalt de lät... )

Heippa.

TV

Har haft besök av Desire med barn, å så Berith som åxå hittade hit. :D

Har spanat lite på TV, "Sveriges skönaste familjer", nu är det Desperata hemmafruar å sen Cugar Town. Usch va jobbigt att kolla på tv. :D

Har vart på kupan en sväng idag å fyndat, obra, haha.

Nej, nu ska jag fortsätta glo.


Finn-jävel.

Jag har en finne på hakan som gör ont när man rör i den, så jag ska nog försöka att inte röra i den. Smart. Jepp.
Wilma har kommit hem från mommo, å hon sitter på övervåningen å spelar tv-spel med Jakob just nu. Freya somnade för en stund sen, hon var super-trött.

Jag sitter å spanar lite på nätet. Söker inspiration, för den försvann väldigt mystiskt för nån dag sen. Jag tror att jag vet varför, så jag väntar nån vecka på att fanskapet dyker upp igen.

Har funderat på ett projekt, ska fundera lite till å försöka genomföra idéen på nå smart sätt. Kanske, om jag ids.

Puss

Krängning av ljud

Hej. Idag är det måndag å första dagen på höstlovet. Jag hade helt missat att de skulle vara lov nu.. Så är de när man är arbetslös. :D Man är ju alltid "ledig" ändå.

Idag har jag å Freya lodat lite. Wilma har sovit hos mommo. Vi ska nog ta en paus igen, jag å Freya, hon är trött.



Nån som behöver ett surroundsystem??

RSS 2.0