SÄLJES!!





Ja, jag behöver tömma hemmet på saker, nån som behöver något?
Här är iaf ett köksbord i trä, grönt, rundt med iläggsskiva, svarvade ben. Stabilt å snyggt. Sedan, ett stycke Lycksele bäddfåtölj från Ikea, mörkgrå klädsel. Nån som behöver?


Back in town.

Nu har jag vart på "kurs". Å det var givetvis mycket intressant, men FY så trött jag var när jag kom hem. Det är dock härligt att komma hem. Så skönt.

Det gör de ju inte sämre att man tjänat en rätt hyffsad summa på Tradera. Nu har vi råd att leva lite till. :)

Jag å Wilma ska åka till Luleå på söndag kväll tänkte vi. Stanna till onsdag eller torsdag å bara rå om varandra. Härligt!

Måste bara rekommendera Forest Hotel i Tärendö! Det är där vi hade våran kurs, och vi sov även över där!
Klicka HÄR för att komma till deras hemsida!

Spring i bena!

Jag å fru Kauppi har FAKTISKT sprungit runt 4,2 km's spåret på elljusspåret! Å sen sprang vi hem till mig åxå, Fatta, jag pallade över 6 km! De tar sig. Jag är så jävla glad över att jag har hittat rätt träningsmetod! Dock lider mina ben å benhinnor, så de blir att ta de lite lugnt imorn.

Imorn är de även dags för "semester nr 2". Det gäller Företagsam kvinna i Tornedalen-grejen, som denna gång hålls i Tärendö. Bussen går kl 11.15 imorn, sen kommer jag hem igen på torsdag eftermiddag nångång.

Är äckligt mätt, å härligt trött. Heippa.

Splutt



-tittut-


Frulle

Nu idag är de tisdag. Jag vaknade till tidigare idag å stängde av larmet på telefonen, för i MIN värld var de söndag! Hm, märkligt... Fast tur ändå att jag liksom inte somnade om efter det.

Jag å Freya har smaskat på varsitt ballerina-kex, å nu är hon påväg upp i trappen för att gå å väcka Wilma... Som jag nu här redan har vaknat. :) Härligt! Nu blir de alltså frukost av nåt slag, en drink till mig iaf!

Ska kanske INTE ta nån promenad idag, mina ben är trötta. Det liksom värker på insidan av vaderna. Nån som vet vad de är å hur man blir av med det? Well, frukost var det...

Elljusspår å tacos.

Jag vill för det första tacka Karro som kom på den underbara idèen att ta en runda på elljusspåret! Sen vill jag även tacka Milla som hängde på! Fan va härligt det var! Tack så mycket, igen!

Nu har jag duschat å käkat en STOR portion tacos. Utan brödet för de smakar papper. Blä. Nu äter jag å Wilma lite Risifrutti, sen är de totsldäck!

Tack för idag!

Kl 14.11

Hemma efter en dag med trevligt sällskap. Ska fixa mellis åt barnen, sen? HM.....

Svett

Nu har jag promenerat å sprungit. Jag vart svettig som fan. Ska tvätta av mig lite å sen dra ut på byn å göra några ärenden! Betala skulder bl.a. å sen köpa tyg. Om jag hittar nåt. Second hand, såklart!

Puss i ljumsken.

Drink å veckostart!



...ja, jag vill åka till Ikea. Även om jag uppriktigt sagt hatar att vara där, så älskar jag att vara där. Snacka om att gränsen mellan kärlek å hat är hårfin.

Sitter å dricker min frukost-drink. Idag består den av banan, blåbärsyoghurt, fiberhavregryn, kanel, ingefära å mjölk. Bättre än så blir det sällan. Tänkte föra barnen till dagis/skola, sen ta en promenad, eller "powerwalk". Vi ser ju. Men, luft behöver jag iaf.

Sen..? Kanske..? Kupan? Hehe.

Nu har Freya iaf gjort nåt illaluktande, ska kirra det. Mys. Höhö.

Vården kräver omsorg.

Alltså idag så blir man tydligen sjuk av att jobba med sjuka. Jag kände ju att jag inte riktigt pallade med vården pga att jag kände hur orättvist allt var, å så är de ju fortfarande! Näääh. Men, jag är inte den enda. Dock var ju mina "åkommor" mera tillfälliga å mera psykiska än många andras, å de är jag glad över.

Jag skulle nog kunna tänka mig att gå tillbaka, bara ibland, men med ett annat tänk. Jag ska skita i alla lika mycket som alla skiter i mig. Då kanske de funkar?

Har postat ett paket idag, Tradera you know. De gick bra. Tog en liten prommis till min pappa å lånade skrivaren, igen. Dock har jag nu beställt färgpatroner, så när dom kommer så ska jag använda våran egen skrivare. :D

Ska försöka komma ihåg att gå å anmäla Wilma till fritids imorn.

Nu ska jag svulla nåt matigt! MUMS!

Söndags-arbete.

Igår tyckte Freya att hon skulle visa sina färdigheter inom matlagningskonsten.



Å idag tyckte hon att hon var redo att ta ett steg uppåt, bokstavligen.



Så IKEA-pallen ligger på sidan nu, bara sådär för säkerhetsskull.

Jag tog en jobbig vila imorse. Sov ca 2 timmar för att ta igen lite av den förlorade nattsömnen, känns bra. Det BÄSTA var dock att när jag väl kom ner så har min kära sambo fått nå ryck å städat hela nedervåningen. T.o.m. SKURAT! Jag skurar ju typ aldrig. De doftade så gott...

Nu ska jag klä på freya å kicka ut henne, resten av packet håller på med nå kroppsarbete där ute, så jag tänkte att hon kunde få stå å hejja på. Jag ska ta en snabb promenad, sen hoppas jag på teater kl 17.

Heippa.

Man blev som trött...

...av att tänka. Å åt helvete med att vara arbetslös! Man är ju hur stressad som hellst, ingen tid över till nåt. :D

Lördag

Lördagen har bestått av LOPPIS! Har sålt bort lite saker, å fick ihop mer än vad jag trodde. :D Nu skall här beställas en ny telefon.

Ska käka lite mat, är ashungrig!

Tårta



En kompis beställde en tårta till idag, å om jag får säga det själv så vart jag hyffsat nöjd med dekorationen. Snygga rosor, va? :D

Morgonbestyr.

Ska vakna till. Kidsen kutar omkring här redan, allt är upp och ner. Bokstavligen. Hoff. Hur ska jag nånsin få ordning här hemma utan att bli både galen å deprimerad? Skulle behöva ett annat hus, ett med större kök så man slapp fundera på om man verkligen får plats att ha köksbordet i köket. När huset vi bor i byggdes, då tyckte man att köket skulle vara hälften så stort som vardagsrummet, å toaletten ska man typ backa in i å sätta sig för att få plats. Pytteliten. Nä, hoppas på jobb inom en snar framtid så kanske man kan köpa sig ett hus.

Tänkte ta en promenad idag åxå. Det är väl lika? Går ju fort.. Sen hem å titta på röran. Nu är de dags för frukost som kommer att bes¨tå av en drink till mig, som vanligt. :D Kanske klä på sig lite åxå?

Tänkte lägga upp en bild här på mig å mina fina barn, de är alltid roligare med bilder.
Jag och mina donnor för nästan 1 år sen.


Utlottning hos VINTAGE

Nu är det så att Johanna som har bloggen VINTAGE har en liten utlottning som pågår t.o.m. den 1:a oktober! Kika in hos henne och var med om att vinna en mysig höstpläd!

Klicka HÄR för att komma till VINTAGE.


Möbler, ohyes.

Har handlat mat. Kul. Nja. Gjort en tårtbotten till imorn! Ska ju även plocka ihop mera loppis saker, imorn på eftermiddan ska vi åka å förbereda! Härligt!

Matte var å hämtade hem ett vitrinskåp tidigare, köpte de billigt, 400 kr. Tanken är att jag ska måla om det från träfärgat till vitt. Så är tanken..Tanken, den tanken...

Well. Iom min möbel-frossa så börjar det bli fullt i vardagsrummet. Måste slopa nåt, möblera om osv. La ut en annons på Blocket.se å hoppas på att bli av med nåt. Hellst allt.

Orkar inte knäppa nå bilder nu, nedervåningen i huset är upp och ner, å jag kan inte möblera i vardagsrummet för att Matte sitter där å kollar hockey, AIK - Södertälje. Hejja, hejja!

Stress-Madde



En sån här tjejig overall.

Uppdate.

Hoff, vann overallen. 126 kr. Billigt. Nu hoppas vi att den är i bra skick å att den inte är för stor.


Tradera.

Sitter å nöter Tradera. Hoppas på att vinna en overall åt Freya. Återkommer med info om några minuter.

Mega tråk.

Men Gud. Känner verkligen hur tråkigt de är att vara arbetslös. De känns som att man bara går å väntar.

Ska nog hänga upp tvätten å kanske ta en glass? Passar ju bra med tanke på vädret. Regn. Well.

Jag skulle nog vilja ha en ny design på den här bloggen, en som känns mera personlig. Hjälp?! Hur tusan gör man sånt??

Lyssnar på regnet+Josh Groban - You raise me up. Win.

Nu, tvätt+glass=bra. Iaf glassen.

Matdags

Måste bara tipsa om en av mina favvo-bloggerskor. Hon har bloggen Nästet och delar med sig av massa ögongodis samtidigt som hon sprider inspiration. Kika in där!

AF avklarat med bravur. Min handläggare på AF måste vara världens bästa och trevligaste arbetsförmedlare. Vissa gillar ju inte AF för dom anser att dom inte gör nån nytta. Jag håller inte med alls, för det är alltid så himla trevligt att gå till Agneta å hänga lite. :D

Nu ska jag på lunchdejt med min sambo.

Arbetsförmedlingen.

Ja, dit ska jag nu, snart.

Tog en promenad efter att ha lämnat ungarna. Så skönt att svettas lite. :D
Har duschat å ska klä på mig, sen bär de av mot AF.

Heippa.

Banana

Nu sitter jag här å dricker min morgondrink. Idag består den av banan, äppel/müsliyoghurt, fiberhavregryn, kanel, ingefära och mjölk. Som gröt, fast bättre. Jag är en sån som hatar att äta frukost, mest för att det tar tid, så detta är perfekt, å så JÄVLA gott.

AF är kl 10 idag. Jag kollade upp det, å de var ju tur. Föra ungarna+grannens barn till dagis/skola, sen en liten prommis på det. Sen är jag fit for fight!

Gomorgon!

Dimmigt natt-in(k)lägg!

Nu är det sent. MYCKET sent. Jag ska tvätta fejjan å tänderna, sen totaldäcka i sängen brevid min bebis. Som ingte är bebis nåmer. Well. However. Jag har Traderat i flera timmar. Lagt ut saker, spanat efter saker. Ja, sådär som man brukar göra. Hoff. Hoppas att jag får en overall till Freya som jag budat på. De skulle vara skönt att ha de fixat eftersom den jag hade hittat åt henne second hand inte passade riktigt som den skulle.. Den får väl åka ut på treadera, den me.

Imorn står AF på schemat. Jag tror att de var kl 11 som jag skulle infinna mig, men jag ska kolla upp det bättre för säkerhetsskull.

Så. In i dimman!




Avslutar med en bild på mini-skrutt. Hon jag just kökat, å det är en brutal upplevelse i sann stenåldersanda!


GOD NATT

Freya fixar

Tänkte visa vad Freya kan.








Visst är hon duktig?

Helt ärligt så vågar man inte släppa henne ur sikte, livsfarlig, ju!

Kläds, you know!

Jo föresten. Har ni vart in på Kauppis i Pajala nåt? Om inte så gå in där å spana! Massa snygga kläder i bra kvalité, å så himla bra service också!

Klicka här för att komma till hemsidan. Dock har dom ingen webbutik. Än iaf.

Drömmer om södern...

Nu sitter jag å funderar över vad jag ska ha som tv-bänk i vardagsrummet. Hoff. Jag kommer inte nån vart alls. Kan man få hit en inredare som fixar sånt där i ett nafs? Hoff...




Vill åka till Luleå, till min syster...

Det luktar potatis här, jag väntar på att dom ska koka färdigt så jag kan göra mos av dom. Gott. Har nog glömt äta lunch idag, därför som jag är så trött. Nu till middag blire pannpiff, potatismos å nån sås. Gott.


Tråk-Tisdag

Idag har de mesta varit grått. Har hämtat Freya från dagis, hon orkade inte vara där. Lite snorig å så, men här hemma röjer hon på som vanligt. Ett annat tempo där säkert. Men, hon kan gott vara hemma å mysa med sin mamma ett par dagar. :D

Väntar på att Wilma ska komma hem från skolan, tänkte bara slappa idag. De behövs känner jag.

Suddenly Monday.

Politik är sjukt kul. Å jag tycker om yttrandefriheten. Eller, ja, jag brukade göra det iaf. Idag är det tyvärr sämre, för många har blivit så hatiska. Visst, man ska väl få säga vad man tycker, men det finns väl inte bara ett rätt? Jag kanske tycker en sak, och du en annan? Men måste man vara så omogen att man inte bara kan ta dessa diskussioner utan att behöva bli arga? Kan man inte bara låta varandra tycka olika? Måste ju vara såhär krig uppstår. Kanske man skulle flytta till Finland å bli den där enda invandraren år 2010? Hm...

Jag har sprungit på barkbanan med Desiré idag. Fan va jobbigt det var! Vi tog 3 km's rundan. FY! Jag fick håll nånstans mitt i, så vi knallade ett tag. Måste se till att dricka mera vatten till nästa gång, kände mig helt jävla yr. Otäckt.

Sen duschade vi av oss svetten, åkte ut på byn för lite shopping å diverse snokande, för att sedan avnjuta lite Thai-buffé på Dan Sai. Fy så gott de var! Vi dog nästan! Sen en snabbis på Kupan, såklart!

Jag har även bokat bord på loppisen som ska vara i gamla sporthallen lördagen den 25:e september mellan kl 11 å 15 om jag minns rätt. Så kom förbi å fynda! :D

Ska ta tag i dehär med att vila. Tidigt i säng ikväll.

I valet å kvalet?

Sitter å tittar på valvakan, helt sjukt. Jag borde sova. Hoff. Men, de är första gången som jag har tyckt att politik är både skoj och spännande. Det är roligt att lyfta fram bra saker tillsammans med det partiet man bäst passar i. Å som människa så är jag bra på att låta alla tycka olika, å jag tycker att de ska vara så. Jobbigt med politiker som inte kan ta andras åsikter. Man MÅSTE ju försöka se det positiva i allt. Ja.. Å denna aggresiva Lasse-man som inte ens kan säga hej åt stackars Jimmy som alla hackar på, det är ju lite trist. Men. Det är ju deras jobb att diskutera detta fram och tillbaka. Tänk om man själv hade ett sånt jobb, då kanske man åxå hade varit sådär aggresiv? Usch, hemska tanke. Jag ska nog skaffa mig nåt annat jobb, fast, vem vet?

Ont i ryggen.



Om man har ont i ryggen, så är de inte säkert att de hjälper med massage. Nej, inte för mig iaf. Det är musklerna som behöver växa. Ska nog ta mig nån slags promenad/springtur imorn, att göra de någorlunda ofta hjälper mig att slippa ont i ryggen. Att tänka på sin hållning hjälper åxå. Sitt rak i ryggen, efter ett tag, typ några dagar/veckor kommer de kännas att de hjälpt.

Kollade BTW lite film igår. Min syster Pernilla å hennes karl Robert var här, så vi beställde pizza från Smedjan, hyrde film å bara var! Filmen var underhållande, kanske ingen höjdare, men absolut sevärd!

 


Å Gerard Butler är ju sådär fulsnygg som vanligt. Bara DET gör filmen sevärd, hehe...


Så, helgen har alltså gått hyffsat fort. Wilma fyllde ju år i fredags, 7 år! Herregud, tiden går så fort! De känns så underbart bra att jag har fått den äran att ha en så underbar dotter som Wilma. Utan henne, då hade jag inte varit den jag är idag, absolut inte. Älskar henne så himla mycket.
Lördagen spenderades först en snabbis på Kupan med Wilma, sen umgänge med bästa Desiré med familj, sen lunch hos mamma, denna gång tillsammans med alla mina syskon+respektive! Det hände inte ofta ska jag säga. Men det var trevligt, dock gick tiden alldeles för fort. Ja, sen var de då film som jag nämnde tidigare, å sen sova.
Söndag=valdag, bl.a. Röstade rätt med Karro. Fast jag vet inte om hon röstade rätt eller fel, för jag frågade inte. Iaf. Sen hälsade jag å Freya på hos Karro med familj, sen har jag FAKTISKT varit på möte på TOTE. Det var sjukt kul. Ser fram emot nästa gång, hehe...


Nån pump i källarn har gått sönder, så vi har inget varmvatten. Kul. Jag känner mig jävligt smutsig. Men, de är inte mitt fel, får skylla på de iaf...
Ska nog bege mig mot sängen strax.

 

 


Röst.

Jo, jag var ju förresten å röstade idag. Karro plockade upp mig, å så drog vi en repa. De känns mycket bra.

Kamera.

Sladden till kameran är funnen av min kärlek. Ett bevis kommer här!



Här är både en turkos vägg i köket, plus mitt "nya" barr i rött.
Höhö.

-peace out-


Kärlek å LÄNGTAN.

Det händer ibland att kärleken tar slut. Hur gör man då för att hitta den igen? Man kanske inte vågar? Man kanske inte vill?

Hur gör man?




Denna fröken på bilden sitter jag å LÄNGTAR efter. Imorn kommer hon.


Tisdag.

Dagen gick jävligt fort. Det är bra. Jag lagade renstek med pottis och svampsås. Å lingonsylt. Fan så gott!

Tisdag, mamma å Desirés hår. Med Timbaland.

Sitter å väntar på att min mor ska kika förbi, sen ska jag besöka vännen Desiré  i frisörstolen. Härligt. Har nu sovit 2 nätter utan min karl, å om jag ska vara ärlig så känns de lite tomt. Freya har ju iofs legat å knorrat brevid mig, men de känns ändå att han inte är här... De lustiga är dock att när jag vaknade imorse så kände jag mig så sjukt utvilad. Jag hade verkligen sovit sådär djupt å bra, inga mardrömmar eller liknande, så morgonen var liksom lugnt. Klarade inte av att stressa ens, så allt gick lagom fort. Jag efterlyser såna morgnar!


Wilma ska ha 7-årskalas på fredag. Jag har förberett ca 0% hittills. Eller, iofs så fick jag ballonger av Desiré, så 5% är väl fixat, men inte pga mig. Hm, man kanske skulle sätta igång?

Lyssnar på Timbaland's "Tomorrow in the bottle". Rock it. Spotify is it.


In i dimman, å ut ur dimman.

Har sprungit en sväng idag, å det är få saker som kan slå dagens tur. Jag var helt ensam ute, inga bilar, inga människor, bara jag. Å dimman. Det var sådär lagom fuktigt i luften, du vet, så de känns lättare att andas?! Resultatet blev bättre än förväntat iaf. Klarade mer än vad jag trodde, till och med DUBBELT så mycket som jag trodde!

Här kommer Pajala. Å i röda lilla ringen, där bor jag. Å jag har loppis, så "kom å köp"!



TV3 å lördag.

Har funderat över dehär med valet. Jag anser att alla partier måste ha något bra att komma med, även Vänsterpartiet! :D Hehe, nej men på riktigt alltså. Jag ogillar ju såna politiker som måste trycka ner andra för att själv framstå som bättre. Typiskt tecken på dåligt självförtroende.

Jag vet nog hur jag ska rösta. Jepps.

Var på en liten springtur igår. Eller, snarare joggingtur. Fort går de ju inte, men det är jobbigt å härligt, å de känns bra! Man blir lite lyckligare. Ska nog göra om det idag. Tror jag.

Freya har avverkar inskolningsveckan på dagis. Allt gick himla bra, inga störningar, inga tårar. Hon är som gjord för dagis! Skönt, känns bra att man som förälder bara vart lagom hönsig å gjort henne såpass social så hon inte (änså länge) gråter så fort man lämnar henne. Lite creds ska väl dagispersonalen åxå ha? Jadå, dom kan sin sak. De ska jag säga dig, att DU som tycker att det är hemskt att lämna sin 1-åring på dagis, du signalerar ut att de skulle vara otryggt å fel att lämna över ditt barn till utbildade och proffesionella barnskötare. Som i detta fall även har hyffsat många års arbetslivserfarenhet! Fröknarna Carina, Birgitta å Anne på dagis kan man verkligen lita på. De tackar vi för!

Ska BTW försöka hitta den där kamera-kabeln idag. Det skulle alltså innebära bilduppdateringar, så håll tummarna!

tisdag

Försöker komma på vad jag ska uppdatera om. Själv ogillar jag att läsa om skit, känns meningslöst. hm..

Lite update på hårfronten, kanske? Det är rött. Samtliga bra människor som jag frågat tyckte att de skulle vara rött. MYCKET rött. Å jag gillare, ju. Sist mitt hår var såhär rött, då var jag ung. Eller, yngre? :D Nej, men om sanningen ska fram, så färgade jag håret skrik-rött för några år sen, men de kändes så fel, så jag drog en svart färg över alltihopa! Idag kan jag säga att jag trivs!

Men de är nog så. När man blivit vuxen å vet var man står på jorden, vad man tycker om saker å ting, å framförallt VÅGAR stå för de man tycker, då kan man nog trivas i rött hår. Jag vet många som kanske kan tycka att jag är svammlig, omogen, extrem. Våldsam kanske? Rentav brutal? Men, det är så jag är. Jag vet idag att jag inte behöver vara kompis med alla för att må bra, å jag behöver inte umgås med folk jag inte tycker om. Visste ni föresten att man är falsk om man umgås med såna man inte gillar? Mhm, sådeså!

Klart att jag inte står å skriker fula ord efter folk jag inte gillar, det hade varit att ödsla energi på skit, sånt håller jag inte på med. Jag är inte heller otrevlig om nån jag ogillar skulle komma fram till mig. Det jag kan vara skyldig till att vara, det är ärlig. Å tål du inte de, så kanske du inte ska be mig att vara ärlig. Jag menar aldrig att skada någon, få någon att känna sig dum eller liknande. Men, anta att du kommer med en jävligt dum fråga, kanske något som inte angår dig. Förvänta dig då ett dumt svar tillbaka. Punkt.

skraaaap

Har skrapat en dörr idag, det var ungefär lika roligt som de låter. Men, förhoppningsvis så var de värt ansträngningen, resultatet ska jag försöka föreviga imorgon. om de nu blir nå resultat imorgon, vill säga.

Taakiis.

Idag börjar min bebis på dagis. Kl 9 ska vi vara där. Inskolningsvecka. Känns bra.

Lördagen som var igår.

Dagen har spenderats i Haparanda, f.ö. andra gången jag var här denna veckan. Gilla Haparanda?

 inhandlades inte så många saker, men mycket betydande sådana.


Till sovrummet köpte jag 2 par Lill-gardiner. Enkelt å bra, 35 kr paret. BILLIGT.


Sovrummet ska äntligen få se ljuset! 2 stycken Årstid vägglampa BEHÖVDE jag åxå. 129 kr styck.


Ungarna fick dessutom egna saxar. Hoppas IOM detta att jag ska få ha kvar mina egna "bra" saxar. Dom är ständigt utlånade nuförtiden. Trojka saxar i 3-pack för ynka 9 kr.




Sen hade ju IKEa anordnat med "Sveriges största inrednings-loppis". Där fyndade jag:
* Ett duntäcke för enkelsäng - 10 kr
* Ett överkast i lapptäcksteknik för dubbelsäng - 75 kr
* En rosa windstopperfleece från Pop - 25 kr
* En blå windstopperfleece från Everest - 40 kr

Så jävla värt.


Veckoavslut med smart i.

Jag kom just på att jag missat att spana in skåpet vi fått för att ha som förvaring till Freyas kläder. Hon hade dom tidigare i en Malm-byrå, men den vart jag less på, så jag sålde den, fick lite cash åxå, inte fy skam! Så, alltså. Nu har vi FÅTT ett skåp av nå slag, de ska visst vara fint, lite äldre sådär som jag gillar.  De står ute på gården i ett släp. Jag har missat släpet helt, men jag får samla mig å gå ut å titta. Stressad?

Traderaauktionerna som jag pulade ut på nätet har jag åxå fått postat största delen, härligt! Några kvar, men jag har ingen panik. Har fortfarande lite grejer kvar på Blocket, så spana gärna där å hjälp mig att finna frid. Typ.

Fick ett tips om att färga håret. Mitt var ju hur skabbigt som hellst, utväxt till förbannelse! Så jag frågade Emelie om hon hade nå kul färgförslag. Hon tyckte att "knallrött är ju fint", å då tyckte jag att "jo". Så nu är de rött. End of story.

Hade en liten diskussion med min syster om att låta saker "förfalla" idag. Det innebär alltså att man tar tag i saker, ser vad man kan göra åt det, sen låter man det förfalla. Tex så kan du oroa dig för någon annans ekonomiska situation, du kan förklara detta för personen, men sen måste du låta saken förfalla. DU kan inte göra mera, så släpp det! Sluta oroa dig. Jag å mina 2 syskon har fått lite olika mycke av denhär förfallnings-genen. Ola, min lillebror är bäst på att låta saker förfalla, sen kommer jag, å sist Pernilla, min lillasyster, Olas storasyster. Mellanbarnet. Är det en slump?

Jag saknar mina syskon. Önskar att jag hade dom närmare mig. Det är dom bästa vännerna jag har, utan tvekan. INGEN kan konkurera med det.  

Ska invänta kl 17. Då tyckte min far att han skulle bjuda oss på mat. Vi tyckte att pizza lät bra. Jag hoppas på en MExicana. Det är kärlek, det.

Tradera and that f*cking BeeMovie. Gonatt å hick

Jag boooorde verkligen börja fotografera mera, å lägga ut här. Kanske nån kan sponsra med en kamera? Jag har lite dåligt me såna, tyvärr.

Tradera är ju något av de bästa som finns inom loppis-på-nätet-kategorin. Man kan för de första fastna där i timmar utan att man märker av det, MEN det som jag verkligen gillar med just Tradera, de är ju såklart att det är så lätt att sälja där själv! Jag ska nog gräva fram lite mera skrot som kan vara skönt att bli av med. Antar att de blir att packa paket imorn då?

Den här kursen som jag varit på i 2 dagar, den har alltså inte bara öppnat dörrar för mig som eventuellt framtida kvinnlig egenföretagare, utan för mig som människa! Eller inte som människa på de sättet att jag mår bättre psykiskt osv, utan som en bättre människa i arbetslivet i övrigt! Å nu menar jag ju såklart inte att jag hade tråkigt där, åh nej! Det var SÅ lyxigt att få bo på hotell, å slippa laga mat! Trevliga kvinnor å dom allra flesta slappnade av å gillade läget. De gillar vi!


Nu ska jag gå å försöka skrämma bort min hicka, sen förhoppningsvis somna snabbt så man är pigg till imorn när mina 2 små fina flickor vaknar. Wilma däckade dock i soffan i vardagsrummet efter en stor dos Bee Movie. Kan nån svara på varför ungar envisas med att hyra samma film flera gånger istället för att testa nå nytt? 

Hemma

Nu är jag hemma igen från Haparanda. Har spenderat 2 dagar ihop med massa härliga kvinnor för att fördjupa mig i det här med att starta eget företag. De roliga är att även om jag nu aldrig skulle starta eget så lär jag mig om presentation av företaget, marknadsföring mm, å det kan ju bidra positivt till vilket företag som hellst, eller hur?

Berättar mer sen. Ska Konsumma nu. Puss

RSS 2.0