Hetta

Idag vart de varmt. Kände mig nästan febrig efter frukosten. Tog en Alvedon, å hoppas nu att de ska gå över.

Status

Status: Sovit ca 10 timmar, känns riktigt bra, dock är de något som gör att jag är förjävla trött trots massor med sömn. Vårtrötthet? Visst finns de nå sånt?
Nu pimplar jag kaffe, de sägs att de ska få en att vakna alt. bli skitnödig. Kaffe funkar alltså inte alls på mig.

Nyheter

Glada nyheter är dom bästa nyheterna! Nu håller vi alla tummar å tår!
Jag hade förresten behövt åka ner till kusten.

Det mobila skulder-ontet

Ja. Förra veckan fick jag ont under min vänstra skuldra, ni vet under själva skulderbladet. Sen gick de över. Igår kom det tillbaka, men då på höger sida. Har försökt stretcha, sträcka å bända på armen fram å tillbaka, fått massage 2 ggr, gymmade imorse, å då vart de bättre, men nu är de ont igen. De allra värsta är nog att smärtan, som är molande, liksom strålar upp genom axeln och nacken å fram till de bakre muskelfästet på skallen. Det gör inte "föda-barn-ont", men de är irriterande, och om sanningen ska fram så gör de mig lite sur åxå.

Tvättsystemet, de onda.

Men shiiiit vad bra jag har de, egentligen!
Tänkte försöka fira med att baka en kladdkaka eller två, å kanske till och med tvätta kläder å skruva ihop mina garderober. Jag tycker att de börjar bli dags för tvättstugan att komma iform. Man kanske skulle måla golvet innan?
Eller inte, nöjer mig nog med garderober å några trasmattor, menar, tänk om jag till slut skulle få lite fason på dedär tvättsystemet, så att det faktiskt blir just ett SYSTEM. Så att de går lättare. Jag satsar nog på de idag, det är ett osynligt ont måste, men de underlättar oerhört om de skulle bli klart.

Färgleverantören

Ja, idag är min färgleverantörsrepresentant här.
Han ska spana, installera å kontrollera så att allt flyter som de ska.
Tydligen har vi fått en super-hightech-brytmaskin! De tackar vi för.
Morgonen började med ett pass på gymmet. Har sovit svindåligt pga kladdkakan jag åt igår. Ont i magen, inte bra.
Promenad till jobbet å ett trevligt samtal från en trevlig person.
Nu ska jag dyka in i jobbet en stund.

Fail.

Hur kunde jag ens tro att en kladdkaka inte skulle saknas?

Stiligt

Ja, kvällen har vart lugn, inge tvätt å inge städ. Mumin är på för femtioelfte ggn den här veckan, å jag har dragit med mig datorn i sängen. Här passar jag riktigt bra idag. Seg.
De bubblar i magen, hoppas på att de är en ren tillfällighet, jag har inte planerat in magsjuka eller liknande just nu till helgen, å imorn ska jag besegra gymmet å försöka maxa å kanske t.o.m. öka lite.
Man kan hoppas.

Inte den bästa starten på dagen kanske...

Nej. Dagen började inte riktigt sådär som man hoppas, men till slut blev de ändå bra, och alla lever.
Promenerade hem från jobbet idag å kände verkligen i vaderna hur lite vatten jag druckit under dagen. De spände sådär oskönt, så nudå, väl hemma å mätt efter middagen så blir de en sväng på Konsum med lill-skrutt å sen mys i soffan. Hoppas jag. Jag behöver vila känner jag. Imorn är det gymmet som gäller igen, ska bli skönt.

RSS 2.0