Hyset med Y

Jag har de så bra, så bra! Jag har råkat få världens bästa jobb, men världens bästa arbetskamrater å världens bästa chef. Jag har världens finaste små barn som jag älskar högt över skyarna! Jag har dessutom gått å blivit RIKTIGT vuxen, för NU, mina vänner, ska jag köpa ett HYYYYYS! :D
Jag borde nog åka på kurs snart igen, de är åxå rätt vuxet.

Forever surfing the net.

Jag är förevigad!
http://www.tornedal.se

Första dagen på resten av vårt liv.

Dagen har vart BRA! Även om jag smått påbörjade dagen med att hugga mig i handen med en borrmaskin. Det blödde som fan, men nu verkar de ha lugnat ner sig. Irriterande...
Idag har vi officiellt slagit upp portarna för våra nya butikslokaler, det har varit bra med folk, vilket är RIKTIGT skoj! Man lär sig nya saker varje dag, å träffar så himla många roliga människor. De bästa av allt är alla underbara arbetskamrater jag har, alltså, ALLT är ju bra. Hoppas bara att jag inte är inne i nån jävla bubbla som i takt med att klimakteriet närmar sig helt plötsligt spricker å gör att jag blir värsta kärringen som alla bara hatar!
Jag ska gå å steama med den springande Milla-grannen, hon bara springer å springer. Hoppas hon inte springer runt i steamet, bara...
Vi har kommit fram till att Wilma kanske är allergisk eller nåt, mot mjölk. Freya har kökat massor å bajsat ner sig. Jag älskar mina fina barn så himla mycket.
Jag har fått en ny vän som jag åxå älskar litegrann. Fast de är hemligt.

Anställd av Digitorum.

Jag har fått jobb. Jag är numera tillsvidareanställd på Digitorum AB. Något jag bara kunde drömma om, men den drömmen blev ta mig fan sann! Det är nästintill overkligt!
Imorn startar invigningen av våra nya butikslokaler, det ska bli så himla kul att öppna upp nu när allt är klart! Jag längtar! Jag är så lycklig, så lycklig.
Marcus, du är nog något av de bästa som finns i hela världen. I owe you for life.
Nu ska jag fortsätta surra med Jocke-power, min vän i etern.

Jag är Ozzy.

Jag har läst en bok. "Jag är Ozzy", av Ozzy Osbourne. Den sträckläste jag, jag dog nästan, den var riktigt bra! Den var så inspirerande att jag NÄSTAN skulle vilja börja knarka själv, å jag är helt emot droger. Ja, de låter dumt, men det är ju bara ett tecken på att boken var bra, gripande.
Nu ska jag sitta å googla tatueringar, sen blir de Leos Lekland på ett tag.
Pyssen å gramen.

Snabb uppdate

Idag har jag våldat mig in hos Milla, kika in där för att få reda på vad vi egentligen sysslade med igår!

RSS 2.0