Digi-what?

NU ska jag uppdatera. Man har ibland fullt upp i livet, så då får mindre viktiga saker ge av sin tid för att man ska hinna göra det som betyder mest, å de som är avgörande för om man mår bra eller inte.

Jag har påbörjat praktik, igen, ja. Men den här gången är det inom en bransch som man faktiskt kan få jobb inom. Jag är på en brädgård/butik. Å jag trivs så sjukt bra, har verkligen hittat rätt. De roligaste är utmaningen, man ska inte kunna allt på engång, men det underlättar om man nändå känner att man är intresserad, för då är de lättare att lära sig. Jag trivs sjukt bra!

Nu ska jag dissa detta än engång för att klä på mig å åka iväg till Digitorum.

Ha det, vi hörs nästa gång!

snor-segt här, ohyes.

Nu har de vart lugnt med uppdateringar här. De kanske betyder att jag haft nåt att göra? Jajjemän! Vi har ju köpt ny soffa, så jag har verkligen gjort allt för att använda den så mycket som möjligt.Den ser ju hyffsat skön ut, inte sant?!

Ja, sen så har ju mannen varit hemma, å då måste man ju passa på att umgås med honom. Veckan innan det så var syster här å myste med oss. Vi hann göra ett par hälsa på-rundor, vilket alltid är trevligt.

Nu sitter jag mest å har ont i magen. Jag tror jag vet varför, å de kommer att gå över. Hoppas jag.

Ska ta mig ut idag, hade jag tänkt.

Nå, hej hej.

TÄVLING HOS "FINA FRUN"!

Via Madde hittade jag en tävling. Fina frun lottar ute en high-tech plattång med laser, vem behöver inte en sån, liksom?This is the plattång. Klicka HÄR för att komma till tävlingen!

RSS 2.0