Tidigt (?!) studentfirande.

Tänkte bara säga de, att om ni nångång får chansen att komma i kontakt med Newbody så se till att handla! Min bror går på gymnasiet och dom samlar in pengar till deras klassresa, så han kom å sålde strumpor till mig. Eller, dom har ju annat i den katalogen åxå, men strumpor behövde jag. Fick strumporna i lördags, 8 par ankelsockor för 150 kr, vilket innebär 18,75 kr per par. Det är ju inte dyrt för strumpor som dessutom är supersköna å SITTER PÅ PLATS! Jag har alldeles för många par ankelsockar som bara halkar runt å glömmer bort dess ursprungliga syfte, nämligen att sitta skönt på foten. Nej, de brukar sluta med att hälen halkat ner å biljat en bajshög just i hålfotsområdet.

De var de.

Jag kom just hem efter skola å dagislämning, sitter å väntar på att Desiré ska komma så vi kan ta den där promenaden som fått vänta alldeles för länge.

Dagen första roliga:
När jag kom med Freya till dagis så skulle dom stora barnen gå till badhuset, dom stod på led å höll i ett sånt där "inte-springa-bort"-rep. Fröken längst bak i ledet ropade nåt i stil med "alla barnen är ni klara", barnen skriker "jaaa". Fröken längst fram säger "jajjamänsan, fattas bara". Dom kör ramsan några gånger för att komma igång. När dom sen går iväg sjunger alla barnen "för vi har tagit studenten, för vi har tagit studenten, för vi har tagit stude-e-ente-e-en! fyfan va vi é bra". hahaha, så jävla bra. Fröknarna kollade på varandra å flinade lite. De måste vara sjukt kul att vara dagisfröken ibland. :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0